Buna ziua, Administratorul blocului a pus afisul urmator: “ In conformitate cu Legea Asoc. De Propr. Nr.196/2018 in luna decembrei 2021, s-a efectuat reparatia instalatiei electrice de 24 V care a constat in inlocuirea conductorilor electrici de la subsol si becuri economice de 24v, care a costat( manopera inclus) 700 lei. Suma se va reconstitui in luna iunie 2023 astfel: Bec-22/buc pentru cei care detin boxe iar cablurile si manopera 5.7lei/ camera pentru toti locatarii scarii B.”
Mentionez ca de cel putin de 10 ani nu s-au facut adunari generale , e doar administratora de capul ei, iar reparatia a fost facuta partial la boxe si doar pe holul care duce la boxa vecinului care si-a renovat. Am vorbit cu adminstratora si mi-a zis ca acum dupa 2 ani de la repartie a venit vecinul cu actele sa-si recupereze banii.
Intrebarile mele sunt:
1. Este legal sa ceara bani dupa 2 ani de la repatie, nu exista un fond de repatii anual? 2.Este obligatoriul sa platesc avand in vedere ca nu are semnaturi si nici nu s-a facut adunare generela, este macar legal?
3. Pe chitanta de la intretinere ne mai adauga si repatiile, nu ar trebuii sa fie o alta factura pentru asa ceva?