Schimbare tipurilor de contoare, s-au schimbat in contoare wireless ce trimit indecsii direct la admin, plata lor a fost introdusa in suma de administrare, eu ca chirias ar trebui sa le platesc sau proprietarul avand in vedere ca nu tine de cheltuielile de consum
Este legala schimbarea codului IMEI la un telefon? am luat un telefon acum 2 ani si parea totul in regula pana cand am incercat sa instalez Revolut. Aplicatia revolut face anumite verificari legat de soft sa nu fie corupt(schimbat) si din cauza asta nu am reusit sa o instalez. Am cautat variante sa resetez softul din fabrica si din cauza asta acum nu imi recunoaste SIM-ul. Dupa anumite investigatii am aflat ca IMEI-ul nu e compatibil. Am verificat pe ceva site-uri daca IMEI-ul a fost declarat furat sau ceva (nu stiu care sunt cele mai ok siteuri de verificare poate aveti alte variante) dar imi aparea IMEI-urile (am doua sloturi) sunt CLEAN. As dori sa caut o varianta sa schimb IMEI-ul dar sa stiu daca este sau nu este legal in Romania