Buna ziua, imi cer mii de scuze pt deranj dar sunt intr o situatie critica, am avut in chirie un apartament care nu a fost la anaf, am locuit cu inca o colega. Acesta si a adus pisica pe ascuns si a bagat ghierutele in canapea. Proprietara vazand asta a vrut sa ii ceara bani, garantia fiind in restanta ultimei luni, insa ma baga si pe mine in aceasi oala chiar daca nu e vina mea, spunand ca va publica nr de telefon si buletinele noastre si ca va merge in instanta, repet contract la anaf nu are, doar un contract intre parti si schimb de poze cu buletinele noastre. Va rog sa imi dati o parere, chiar se poate ajunge asa departe sau vrea doar sa bage frica in noi vazand ca suntem cu mult mai mici. Multumesc frumos pentru un eventual raspuns
Buna ziua, proprietara la care am stat impreuna cu o fata vrea sa ma duca in instanta pentru faptul ca aceasta fata are canapeaua zgaraiata de pisica, acum da vina si pe mine chiar daca ea isi recunoaste vina, m a amenintat ca mi pune pozele de buletin pe fb. Contract la anaf nu are, ce se poate face?