avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, imi cer mii de scuze pt deranj dar sunt ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, imi cer mii de scuze pt deranj dar sunt intr o situatie ...

Buna ziua, imi cer mii de scuze pt deranj dar sunt intr o situatie critica, am avut in chirie un apartament care nu a fost la anaf, am locuit cu inca o colega. Acesta si a adus pisica pe ascuns si a bagat ghierutele in canapea. Proprietara vazand asta a vrut sa ii ceara bani, garantia fiind in restanta ultimei luni, insa ma baga si pe mine in aceasi oala chiar daca nu e vina mea, spunand ca va publica nr de telefon si buletinele noastre si ca va merge in instanta, repet contract la anaf nu are, doar un contract intre parti si schimb de poze cu buletinele noastre. Va rog sa imi dati o parere, chiar se poate ajunge asa departe sau vrea doar sa bage frica in noi vazand ca suntem cu mult mai mici. Multumesc frumos pentru un eventual raspuns
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:09, 6 Septembrie 2023
Dvs. nu are ce sa va faca daca ati platit la timp toate datoriile si nu sunteti restanta la ea ( cel mult martora daca se gandeste sa ceara daune in instanta colegei-daca nu se inteleg amiabil-pentru prejudiciul cauzat- zgarierea canapelei).

Cat despre contract... daca stiti sigur ca nu este inregistrat, nu a platit taxe pe sumele primite din chirie, ii puteti spune ca o sa faceti plangere la ANAF pentru evaziune.

Contratul mai este valabil, mai locuiti acolo?

Cat despre poze... puteti face plangere la politie daca ele ajung "pe net"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poza cu buletin Valentina2022 Valentina2022 Buna ziua! Cand am inchiriat o camera.. mi-a facut poza la buletin.. poate sa faca ceva cu poza? P.S. era persoana fizica (vezi toată discuția)
Recuperare garantie chirie - nu am locuit acolo deloc Bontys Bontys Buna ziua, ma confrunt cu o situatie care imi zdruncina increderea in oameni, iata despre ce, este vorba: Acum o luna de zile, adica in data de ... (vezi toată discuția)
Sunt chirias si am inchiriat un apartament Any2012 Any2012 Am stat in chirie un an si jumatate cu un contract facut la mana,proprietarul mi-a zis ca e vizat de avocat.Am platit luna in curs si garantie.Dupa ce am ... (vezi toată discuția)