avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Activitate georginhio

Activitate georginhio

Răspuns la discuția sesizare ITM
Stie de ce am plecat, dar eu am aflat ulterior ca obisnuieste sa incheie contractele cu art 61a iar eu facusem o demisie simpla in care am specificat ca vreau sa demisionez din motive personale. Am crezut ca imi va incheia contractul cu acordul ambelor parti (nu stiu ce nr e art.) Se pare ca m-am inselat. Important pt mine e sa imi incheie contractul cat mai repede deoarece trebuie sa ma angajez .
Răspuns la discuția sesizare ITM
Angajatorul nu are totusi obligatia sa imi incheie contractul de munca chiar daca e cu art79(8), sau oricare alt articol...?
Nu inteleg de ce nu mi-a incheiat.. , chiar si cu acest articol..?!
Multumesc!
Discuție sesizare ITM
buna ziua,
am facut o sesizare la ITM deoarece angajatorul unde am lucrat timp de 2 ani nu mi-a incheiat cartea de munca. cred ca face acest lucru deoarece nu am stat in preaviz, asta deoarece se purta urat cu cei care isi dadeau demisia si nu am vrut sa am parte de acest tratament. am trimis demisia prin posta (recomandata) cu data de 29 sept iar pe 21 oct am facut sesizarea la ITM. vreau sa stiu : 1) daca am dreptul de a solicita informatii la ITM in legatura cu sesizarea mea deoarece acolo mi s-a spus ca nu si ca trebuie sa astept raspuns prin posta? 2) ce pot face ca angajatorul sa nu imi incheie contractul de munca pt indisciplina deoarece la alti colegi asa a incheiat ?
va multumesc