buna seara , din cauza ca sunt intr-o situatie delicata sunt nevoit sa recurg la toate mijloacele de informare de care dispun referitor la lichidarea unui srl , si anume la concret am un srl fara activitate din 2003 , am infiintat societatea cu profil instalatii electrice sisteme alarmare si antiefractie si pentru ca nu am obtinut autorizarile necesare in domeniu si m-am lasat pagubash ca nu le puteam obtine, cheltuieli zero, cont in banca zero,doar la fisc am predat anual declaratie pe propria raspundere ca nu am venit si nici un fel de activitate pana in prezent ,acum ca ma nelinisteste este ca am primit citatie la proces adica firma mea fara activitate si venit zero este reclamata de camera de comert si industrie ca nu am depus nici un fel de act de la infiintare pana in prezent ceva bilant, drept pentru care ei cer lichidarea societatii , fapt ce m-ar bucura ca nu am sanse sa o fac sa mearga ,acum ei in scrisoare ma anunta ca daca le duc actele de care ei au nevoie nu mai au acuzatii si astfel renunta , de dus la ei ash putea duce doar ce declaratii am depus eu la finante si atat ca altceva nu am , dar in acelasi timp ash vrea sa-mi inchida ei societatea deoarece sunt plecat din tara si mi s-ar lua un off de pe suflet,„ asta e daca nu judeci corect lucrurile la momentul respectiv„, in fine in scrisoare mai zice ca in caz de neprezentare la proces va fi judecat in lipsa si se dispune lichidarea societatii dar cheltuielile de judecata le suport eu, acum eu vin si va intreb care e sfatul d-stra la acest caz si cam despre ce cheltuieli de judecata ar fii vorba ?ma intreb mai bine incerc intre timp ,sa mearga sotia si sa inceapa procedura de lichidare a societatii sau sa astept sa mi-o inchida prin procesul respectiv, cum ar fi mai bine si care vor fii coseciintele....sunt tare nelinistit si departe de casa nu stiu cum ash putea rezolva problema asta, va multumes cu respect eduard