Buna ziua!Am un dosar penal pentru 'conducerea unui vehicul pe drumurile publice fara a detine permis de conducere' am fost audiat ca suspect,ulterior ca inculpat si astept un raspuns din partea procurorului.....intrebarea mea este urmatoarea, eu daca scot un cazier judiciar asta se va regasii trecut in cazierul judiciar pentru angajare?Multumesc
Buna ziuat! De 7 luni am deschis un dosar penal pt vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului , lucru total neadevarat deoarece acel individ de 80 de ani cade baut cu 0,19 alcolemie langa masina mea fara ca eu sa l ating si fara ca eu sa l observ , dar totodata o persoane aflata pe strada catalogat ca martor in dosar sustine ca am dat peste el...whatever.....in cele 90 de zile nu sa depus plangere, nu exista certificat medico legal...dar de 7 luni sunt fara permis....asta este asa pe scurt,ideea este ca aflu acuma ca a decedat acea persoana datorita varstei,bolilor etc.Poate sa imi spuna cineva ce se mai poate intampla acuma cu dosarul meu? deoarece acel individ nu mai e in viata, nu se claseaza dosarul?
Buna ziuat! De 7 luni am deschis un dosar penal pt vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului , lucru total neadevarat deoarece acel individ cade beat cu 0,19 langa masina mea fara ca eu sa l ating si fara ca eu sa l observ , dar totodata o persoane aflata pe strada catalogat ca martor in dosar sustine ca am dat peste el...whatever.....in cele 90 de zile nu sa depus plangere, nu exista certificat medico legal...dar de 7 luni sunt fara permis....am si avocat doar ca a facut adresa de consultare a dosarului la procuror, nu a dat un raspuns si abia cu prim procurorul am ajuns sa consultam dosaru si sa aflam cine este procurorul de caz....dosarul e fara probe fara plangere,fara acte medicale(mai ales certificatu medico legal care ala e esenta) doar declaratia acelui individ si o declaratie random de martor de pe strada(ulterior afland ca cei doi se cunosc,stau la aceiasi adresa)....si a facut avocatul alta adresa catre procuror prin care arata ca nu are cum sa mai tina dosaru deschis si a demontat fiecare acuzatie, dar raspunsul procurorului a fost 'amenda 50 de lei".....intrebarea mea este urmatoarea: cat timp mai poate dura acest calvar si ce metode exista sa se solutioneze acest dosar? repet din nou...nu exista plangerea persoanei 'vatamate', nu exista acte medicale nu exista absolut nimic,decat formularele politiei si declaratia acelui martor.Cat mai pot sta asa?