avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziuat! De 7 luni am deschis un dosar penal pt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziuat! De 7 luni am deschis un dosar penal pt vatamare corporala ...

Buna ziuat! De 7 luni am deschis un dosar penal pt vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului , lucru total neadevarat deoarece acel individ de 80 de ani cade baut cu 0,19 alcolemie langa masina mea fara ca eu sa l ating si fara ca eu sa l observ , dar totodata o persoane aflata pe strada catalogat ca martor in dosar sustine ca am dat peste el...whatever.....in cele 90 de zile nu sa depus plangere, nu exista certificat medico legal...dar de 7 luni sunt fara permis....asta este asa pe scurt,ideea este ca aflu acuma ca a decedat acea persoana datorita varstei,bolilor etc.Poate sa imi spuna cineva ce se mai poate intampla acuma cu dosarul meu? deoarece acel individ nu mai e in viata, nu se claseaza dosarul?
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 09:25, 5 Octombrie 2023
Bună dimineața ! In mod normal, lucrătorii de poliție trebuie să intre în posesia actului de deces al persoanei respective. În situația în care, din actele medicale, va rezulta o legătură de cauzalitate între accidentul despre care dumneavoastră spuneți că nu a avut loc și deces, încadrarea faptei de vătămare corporală din culpă se va schimba în ucidere din culpă . Fapta de părăsirea locului accidentului va rămâne de asemenea în cercetare și, la finalul anchetei, se va adopta o soluție în raport cu întreg materialul probator din dosar. Dosarul nu se va clasa doar pentru simplu fapt că persoana a decedat. Din păcate, acest calvar prin care treceți va mai dura destul de mult timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziuat! de 7 luni am deschis un dosar penal pt vatamare corporala ... JohnWalker JohnWalker Buna ziuat! De 7 luni am deschis un dosar penal pt vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului , lucru total neadevarat deoarece acel ... (vezi toată discuția)
Nelamurire speta georgiat georgiat Daca am o vatamare corporala grava, savarita cu intentie, dupa care victima nu decedeaza dar, la scurt timp dupa, faptuitorul, incercand sa o transporte la ... (vezi toată discuția)
Infractiune conducere sub influenta alcool Sebestien Norbert Sebestien Norbert In data de 23 feb.2011 am avut un accident soldat cu victima. Victima a avut 25 de zile de ingrijiri medicale. De producerea accidentului eu ma fac vinovat, ... (vezi toată discuția)