avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Activitate andalucia

Activitate andalucia

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
alex, nu am incercat la inm pt ca nu vreau magistratura, ci avocatura..
dar stiu de la colegii mei care au dat la inm si au picat, cu toate k au invatat si in facultate aveau rez f bune..
ma intreb doar dc schimbarea decanului va avea vreo influenta asupra examenului de anul acesta..eu am auzit k dl iordachescu e mai ok decat fostul decan..sper sa fie asa:)
multumesc pt incurajari:)am termita anul acesta, dar la licenta a fost alt sistem de examinare, si una e sa inveti pt grile si alta pt sinteze, mai ales ca pt barou materia este mai voluminoasa. sper sa fie bine si sa iau mult ravnitul 7:)
cine a mai date xamenul de curand imi poate spune daca se poate trece relativ usoar examenul? normal ca trebuie sa fi citit ceva, dar e dificil sa treci? (eu nu stiu de ce compar baroul cu inm-ul si cred ca de aici frica mea)
buna! am si eu o intrebare pt voi, caci va urmaresc de mult de forum si avd k toata lumea e la recapitulare: cat timp ati avut la dispozitie sa invatati? eu am avut 3 saptamani si abia acum am terminat procedurile si penalul..mai am deci la civil..nu stiu cat de bine am trecut prin materie, acum nu-mi mai amintesc nimic, dar abia dc o sa am timp sa recapitulez..m-am speriat de ce am citit pe forum, ca lumea recapituleaza deja etc..vroiam sa ma mai linistiti putin voi ca eu sunt tare stresata cand vad cat de prost stau:(
buna tuturor! am si eu o intrebare pt cei care dau acum admiterea la barou..eu nu stiu pe nimeni care sa fi dat anii trecuti, as aca apelez la voi: ce stiti de examen? cum e la oral? dar la scris? ar trebui sa ne axam pe ceva anume? se dau note de trecere? etc etc etc..intelegeti voi la ce ma refer:) eu sunt f stresata si nu stiu ce sa fac..invat, dar chef nu am si merge foarte greu..la voi cum e?
buna tuturor! sunt noua pe aces forum, cu toate ca citesct stirile de pe acest site zilnic. as avea si eu o intrebare pentru cei care au sustinut examenul de admitere in barou de curand- ar trebui sa ma sperie?:) de la firma la care lucrez mi s-a dat liber 3 saptamani, iar de invatat este o gramada. recunosc ca nu imi maia duc aminte mare lucru din materie, avand in vedere ce ex de licenta a fost dat in sistem grila, unde altfel inveti. imi este foarte frica de acest examen si as dori sa aflu parerile celor avizati- cum vi s-a parut, cat si cum v-ati rpegatit etc?

multumesc frumos si sper sa primesc un raspuns:)