avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... examen admitere in barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

examen admitere in barou

buna tuturor! sunt noua pe aces forum, cu toate ca citesct stirile de pe acest site zilnic. as avea si eu o intrebare pentru cei care au sustinut examenul de admitere in barou de curand- ar trebui sa ma sperie?:) de la firma la care lucrez mi s-a dat liber 3 saptamani, iar de invatat este o gramada. recunosc ca nu imi maia duc aminte mare lucru din materie, avand in vedere ce ex de licenta a fost dat in sistem grila, unde altfel inveti. imi este foarte frica de acest examen si as dori sa aflu parerile celor avizati- cum vi s-a parut, cat si cum v-ati rpegatit etc?

multumesc frumos si sper sa primesc un raspuns:)
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 09:55, 31 Octombrie 2008
Draga mea,
Te sfatuiesc sa scapi de frica!Daca esti bine pregatita si ai un dram de noroc, cu siguranta vei lua examenul.
Cunosti proverbul ca "de ce ti-e frica nu scapi"!
Gandeste-te ca nu ai numic de pierdut!Mai devreme sau mai tarziu, daca esti hotarata si perseverezi, cu siguranta ai sa reusesti!
Eu nu am dat de curand examen de intrare in Barou, sunt ceva ani de cand am intrat, insa "increderea in sine" m-a ajutat foarte mult.
Mai exista si vorba aceea:"De murit de frica, mori de mii de ori dar de murit cu adevarat, mori o singura data!"
Curaj si Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici??? mattei_d mattei_d Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! imi doresc ca in viitor sa devin avocat si am niste intrebari pe care vreau sa le adresez persoanelor ce lucreaza deja in domeniu si au experienta... Brati47 Brati47 Deocamdata sunt doar un elev de liceu, in clasa a 10-a si in viitor ma gandeam sa dau la Drept sau la Limbi Straine. Vreau foarte mult sa dau la Drept si la ... (vezi toată discuția)
Examen noiembrie ContSters21173 ContSters21173 Stie cineva daca examenul de admitere in Baroul Bucuresti este sub forma de grila?:D (vezi toată discuția)