buna tuturor! sunt noua pe aces forum, cu toate ca citesct stirile de pe acest site zilnic. as avea si eu o intrebare pentru cei care au sustinut examenul de admitere in barou de curand- ar trebui sa ma sperie?:) de la firma la care lucrez mi s-a dat liber 3 saptamani, iar de invatat este o gramada. recunosc ca nu imi maia duc aminte mare lucru din materie, avand in vedere ce ex de licenta a fost dat in sistem grila, unde altfel inveti. imi este foarte frica de acest examen si as dori sa aflu parerile celor avizati- cum vi s-a parut, cat si cum v-ati rpegatit etc?
Draga mea,
Te sfatuiesc sa scapi de frica!Daca esti bine pregatita si ai un dram de noroc, cu siguranta vei lua examenul.
Cunosti proverbul ca "de ce ti-e frica nu scapi"!
Gandeste-te ca nu ai numic de pierdut!Mai devreme sau mai tarziu, daca esti hotarata si perseverezi, cu siguranta ai sa reusesti!
Eu nu am dat de curand examen de intrare in Barou, sunt ceva ani de cand am intrat, insa "increderea in sine" m-a ajutat foarte mult.
Mai exista si vorba aceea:"De murit de frica, mori de mii de ori dar de murit cu adevarat, mori o singura data!"
Curaj si Bafta!