avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici???

Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ajute pe cei ce aspiram la functiile de magistrat sa ne dam seama mai bine ce inseamna acest examen.Va multumesc anticipat celor care scrieti aici. P.S.Puteti scrie aici si toti cei care invatati pt magistratura, cam cat invatati, de cand, etc.
Succes tuturor si abia astept sane confruntam la INM:)
Cel mai recent răspuns: anettte , utilizator 21:52, 9 Iulie 2008
anvata cat e necesar si doar ce e important ,nu lua tot motamo,o sa vezi ca nu mult ci putin si bun e raspunsul .Succes daca dai examen ;)
o sa vreau si eu la INM....dar profesor dupa profesor...imi spune sa nu mai visez...atunci ce sa mai crezi ....daca iei subiectele din timp si le studiezi ....tot nu poti spune ca esti pregatit....daca nu te-ai confruntat cu real lifeul din sala de judecata...din biroul unui avocat/procuror...ceva pe acolo ....deci mult noroc...si spor la inv.... ! B-)
Am dat prima oara la INM dupa ce am invatat maxim 2 luni dupa licenta si am vazut ca se poate intra. Am reusit sa fac 75 de puncte asta in doar trei de ore de examen pentru ca a trebuit sa ajung repede la autocar. Am constat ca o foarte mare parte a intrebarilor erau legate de practica. La penal e foarte usor, daca citesti codurile si intelegi cum stau lucrurile faci 50 din 50 dar la civil mi s/a parut cumplit. Daca as fi profesat mai mult pe civil cu siguranta depaseam limita minima a punctajului. Important e ca se poate intra dar nu tocind materia ci intelegand/o pana la cele mai subtile chestiuni.Multa bafta!
Am dat prima oara la INM dupa ce am invatat maxim 2 luni dupa licenta si am vazut ca se poate intra. Am reusit sa fac 75 de puncte asta in doar trei de ore de examen pentru ca a trebuit sa ajung repede la autocar

hahaha....si ce vrei sa te aplaude lumea ca esti super-dotata. Mai terminati cu prostiile, apucati-va ma de treaba...e rasuflata rau povestea cu 75 puncte , prima oara, doua luni invatat , si doar trei ore ca trebuia sa prinzi autocarul..e jignitor pentru un forum care se adreseaza viitorilor magistrati , sa crezi ca se apleaca cineva la povestile tale umflate.....
referitor la intrebarea lui matei_d: ati reusit sa intrati la magistratura? nu intra nimeni care-si pierde vremea pe acest site , la magistratyura....hai ca am pierdut destul vremea cu raspunsuri :D
totusi va astept cu propuneri utile, intrebari , grile , spete, planuri de invatat ,noutati etc..si eventual schimburile de idei sa se faca telefonic asa e mai eficient..succes la toatalumea
Te/am bagat putin in ceata?
Daca n/ar fi reale date pe care le/am trimis nu ma mai oboseam. Ideea e ca nu ai inteles ce era mai imp din acest mesaj. Nu conteaza cat inveti ci cum inveti dar si mai important e sa ai reprezentarea celor invatate. Secretul meu e ca lucrez intr/o instanta si tot ce am citit din carti (la proceduri) sunt lucruri pe care le/am vazut cum se desfasoara in realitate. Sfatul meu pentru aspirantii la INM este sa nu se bazeze doar pe teorie ci sa mai intre din cand in cand si intr/o sala de judecata, eventual sa urmeasca un dosar de la inregistrare si pana la solutionare. Asa va fi mult mai usor sa retii teoria. Propunerea ta mi s/a parut interesanta cu discutii despre nelamuriri sau spete. Cand voi ajunge la un subiect de discutat te voi cauta!

Alte discuții în legătură

Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)