avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

A intrat cineva la magistratura dintre cei de pe aici???

Ati reusit sa intrati la magistratura?cum a fost?catati invatat?laudati-va aici ca sa stiu si eu ce am de facut in continuare. Sper ca acest subiect sa ne ajute pe cei ce aspiram la functiile de magistrat sa ne dam seama mai bine ce inseamna acest examen.Va multumesc anticipat celor care scrieti aici. P.S.Puteti scrie aici si toti cei care invatati pt magistratura, cam cat invatati, de cand, etc.
Succes tuturor si abia astept sane confruntam la INM:)
Cel mai recent răspuns: anettte , utilizator 21:52, 9 Iulie 2008
Da, asa cum i-a platit si pe judecatori... =D> Ca sa nu mai spun ca maririle nu acopera nici inflatia.

In plus, ai chef - n-ai chef, hai la munca in fiecare zi... 8 ore minim, chiar daca nu continuu...
Libertatea profesiei asteia nu as da-o pe nicio siguranta!
Eu nu sunt de acord cu examenul de admitere-n magistratura pt cei cu 5 ani vechime.Cel putin nu - n cdtiile in care se desfasoara.Nu mi se pare normala disproportia intre gradul de dificultate al intrebarilor care se dau pt cei care vor sa intre la inm si intrebarile care s-au dat pt cei care au dat examenul de admitere-n magistratura.De ce noi trebuie sa fim aproape perfecti in cdtiile -n care nu avem experienta iar pt cei cu 5 ani vechime intrebarirele sunt penibil de usoare.Si hai sa fim seriosi desi intrebarile au fost foarte usoare este inadmisibil ca un jurist cu 5 ani experienta sa faca echivalentul notei 3,4,5,6............s-ar putea sa-mi scape mie ceva....:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Inm flaviusnet flaviusnet avem programa pt examenul de admitere la inm pe anul 2005.cica se da si un test de logica...era cazul (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)