avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta2807

Activitate Nicoleta2807

Multumesc. Avem un avocat de 3 luni deja dar dupa ce si-a luat banii efevtiv nu mai face nimic. Lungeste si tot lungeste si culmea ca este foarte renumit ca si avocat bun. Pe noi ne interesa in principiu pana cand se poate face impacarea, care este termenul limita. Din codul penal am vazut ca in art.159 spune ca impacarea se poate face pana la ultimul proces de judecata dar alte persoane ne-au spus ca se poate face doar pana la primul proces de judecata. Nu mai stim ce sa credem.
Buna ziua. Am urmatoarea problema. Sotul a fost implicat oarecum intr-o inselatorie 'metoda accidentul'. El a fost soferul, dar nu a participat in niciun fel la punerea la cale a acestei inselatorii sau sa beneficieze in vreun fel de prejudiciu. Noi am vrut sa demonstram ca toti banii s-au dus in contul bancar al fetei care a inselat pagubita dar politia a fost atat de corupta incat nu ne-au ajutat in vreun fel sa demonstram asta. Inclusiv in perchezitia informatica a telefonului sotului nu s-a gasit vreo proba cum ca dorea sa participe in vreun fel, nu s-a gasit nimic. Ei au facut rechizitoriul la foc automat sa inchida cat mai repede cazul. Noi acum dorim sa aratam adevarul dar nu stim daca se vrea asta din partea politiei. Oare daca facem contestatie la rechizitoriu se poate schimba ceva? Am depus si o parte din banii de impacare intr-o recipisa cu toate ca nu am luat un leu din fapta.
Si inca o intrebare, daca cumva demonstram ca rechizitoriul e plin de greseli majore se poate anula sau daca spunem ca procurorul nu doreste sa adauge alte probe la rechizitoriu? Am vazut parca o lege a nulitatii actului de sesizare. Multumesc