Buna tuturor. Din pacate, am intrat in faliment cu firma detinuta din cauza unor amenzi neplatite. Acum sunt atras la raspundere pt falimentul firmei. Intrebarea mea este: daca cumpar acum o casa, sau orice altceva, cat sunt inca in proces, creditorul sau cum se numeste( lichidatorul care se ocupa de caz ) poate sa puna sechestru pe bunul achizitionat?
Este ceva lege care spune ca doar după 8 ani, terenul se poate vinde. Poți sa îl vinzi și înainte dar cu un impozit pe profit de 80%. Este adevărat?
Multumesc
Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:
Bună ziua!
Puteți vinde un teren extravilan după ce faceți notificare la locul unde este situat acel teren pentru respectarea dreptului de preempțiune in ceea ce îi privește pe coproprietari, proprietari vecini, arendași etc
Am o intrebare legata de un teren, fara CF. Proprietarul spune """Terenul nu are CF, in zona nu a fost colectivizare, terenul s a mostenit de la o generatie la alta""" Dansul spune ca se poate vinde de la primarie ( n am inteles exact cum ) Daca eu il cumpar, ce trebuie sa fac sa l trec pe mine? intabulat etc. ? Cum trebuie sa procedez? Este intr o zona muntoasa, comuna salciua de sus jud Alba.