avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate clerionacademy

Activitate clerionacademy

asadar, pana nu se termina toata tevatura asta, nu am dreptul sa detin nimic? nu se poate face nimic sa impiedic asta?
Buna tuturor. Din pacate, am intrat in faliment cu firma detinuta din cauza unor amenzi neplatite. Acum sunt atras la raspundere pt falimentul firmei. Intrebarea mea este: daca cumpar acum o casa, sau orice altceva, cat sunt inca in proces, creditorul sau cum se numeste( lichidatorul care se ocupa de caz ) poate sa puna sechestru pe bunul achizitionat?
Este ceva lege care spune ca doar după 8 ani, terenul se poate vinde. Poți sa îl vinzi și înainte dar cu un impozit pe profit de 80%. Este adevărat?
Multumesc

Madalina Mihaela I. Moceanu a scris:

Bună ziua!
Puteți vinde un teren extravilan după ce faceți notificare la locul unde este situat acel teren pentru respectarea dreptului de preempțiune in ceea ce îi privește pe coproprietari, proprietari vecini, arendași etc

După cât timp se poate vinde un teren extravilan (nu e agricol)
Așadar, daca doresc sa l revand, n am nevoie de aviz de la minister sau ce scrie în legea aia
E vb de un teren la Ranca, lângă transalpina
Cumpărare teren.
Ce înseamna imobil aflat sub incidenta art 3, alin 1, legea 17/2014? Apare în cf ul terenului pe care vreau sa l cumpăr
asadar, tipul care incearca sa vanda, nu vinde legal? se poate sa nici nu fie terenul lui si el doar sa se dea drept proprietar?
Am o intrebare legata de un teren, fara CF. Proprietarul spune """Terenul nu are CF, in zona nu a fost colectivizare, terenul s a mostenit de la o generatie la alta""" Dansul spune ca se poate vinde de la primarie ( n am inteles exact cum ) Daca eu il cumpar, ce trebuie sa fac sa l trec pe mine? intabulat etc. ? Cum trebuie sa procedez? Este intr o zona muntoasa, comuna salciua de sus jud Alba.