avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna tuturor. Faliment, atragerea la raspundere
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna tuturor. Faliment, atragerea la raspundere

Buna tuturor. Din pacate, am intrat in faliment cu firma detinuta din cauza unor amenzi neplatite. Acum sunt atras la raspundere pt falimentul firmei. Intrebarea mea este: daca cumpar acum o casa, sau orice altceva, cat sunt inca in proces, creditorul sau cum se numeste( lichidatorul care se ocupa de caz ) poate sa puna sechestru pe bunul achizitionat?
Cel mai recent răspuns: clerionacademy , utilizator 16:51, 4 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, dacă este atrasa răspunderea personala a administratorului pentru pasivul societății, în baza hotararii judecătorești vor fi executate toate bunurile personale ale administratorului pana la recuperarea sumei.
asadar, pana nu se termina toata tevatura asta, nu am dreptul sa detin nimic? nu se poate face nimic sa impiedic asta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea administratorului aalen aalen Nelamurire : O societate comerciala este in litigiu cu o persoana fizica .In cazul in care va pierde procesul societatea comerciala va fii obligata la ... (vezi toată discuția)
Repercusiuni asupra asociatului in cazul imposibilitatii de plata a furnizorilor nistor rocsana nistor rocsana sunt asociat cu drept de 50%in sc si as vrea sa stiu ce se poate intampla daca am fost dati in judecata pentru neplata facturilor restanta in quntum de ... (vezi toată discuția)
Neplata datorii ContSters94259 ContSters94259 Firma are multe datorii la stat...cum isi poate recupera statul aceste datorii daca firma nu poate plati??Mentionez ca nu am nimic pe numele meu,nici un ... (vezi toată discuția)