avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Activitate Nicoleta.rzv

Activitate Nicoleta.rzv

Bună seara. Sunt căsătorită de 3 ani, avem un băiețel de 2 ani jumate. Soțul face a2a facultate timp în care nu are un job. Și în general nu I place sa muncească. Stam în casa părinților mei, am trăit din indemnizație. Mi am exprimat în tot timpul acesta dorința acerba sa muncească ba chiar I am găsit 5 locuri de munca pe care le a refuzat cu desăvârșire. În acest timp a început sa dea semne de probleme psihice grave: de genul ma acuza de lucruri inexistente foarte sigur pe el, mult abuz psihic și când nu I convine ceva ma trage de par pana mi l smulge sub amenințarea ca nu se vede și nu ma va crede nimeni. Am reușit sa ajung sa scot un certificat medico -legal de la ultimul episod de par smuls. Ideea e ca nu putem comunica și cădea de acord nici măcar sa tundem copilul. Am indurat multe umilințe si taceri dragul copilului care s a născut foarte prematur și a avut nevoie de o îngrijire extraordinara și în continuare mai are.
În condițiile în care dispun de acel certificat IML și de probe ca efectiv nu asigura niciun fel de susținere financiara familiei, am vreo șansă la custodie exclusiva?
Sunt conștientă ca de vizite e necesar și sunt de acord dar în privința deciziilor va face totul împotriva mea chiar dacă e defavorizat total copilul.
Va mulțumesc anticipat