Buna.Lucrez la o firma de constructii ca sef compartiment Paza. In incinta unei locatii a firmei noastre va lucra o firma subcontractoare. am nevoie de un model de protocol acces si paza in incinta pe care sa-l prezentam firmei sucontractoare.
Salut,
toate firmele din Holding au aceiasi patroni s-au asociati (sot si sotie ) ,cred ca se numesc persoane afiliate si putem oare sa incheiem contracte de prestari servicii cu celelalte firme care fac parte din Holding ? Compartimentul este la Holding. La politie au spus ca da ,dar nu au putut sa ne lamureasca cu prevederea legala. Multumesc frumos anticipat.
Salut.Lucrez la o firma de constructii ca sef de compartiment paza si protectie.Ne-am transformat in Holding si avem 6 firme in grup.Patronul meu mi-a cerut sa gasesc o formula de a incheia contracte de prestari sevicii de paza cu celelalte firme ale grupului ca si compartiment. Intrebarea este daca pot sa fac asta ca compartiment al grupului s-au trebuie sa mai creem o firma?Cred ca sunt probleme cu autorizarea.