avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Protocol acces securitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Protocol acces securitate

Buna.Lucrez la o firma de constructii ca sef compartiment Paza. In incinta unei locatii a firmei noastre va lucra o firma subcontractoare. am nevoie de un model de protocol acces si paza in incinta pe care sa-l prezentam firmei sucontractoare.

Alte discuții în legătură

Fisa securitate aeroportuara mariustec mariustec Buna ziua..ma poate ajuta cineva cu un model de fișa de securitate aeroportuara? Am semnat un contract cu aeroportul Otopeni ptr accesul in interiorul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare fara stirea interlocutorului CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, in urma unor probleme la servici cu o firma subcontractoare, probleme care ma astept sa continue m-am gandit la urmatoarea solutie: tinand cont ca ... (vezi toată discuția)
Raspundere penala lucihuci1978 lucihuci1978 Buna zina Am lucrat la o firma de paza in Bucuresti , unde am activitat ca dispecer monitorizare CCTV la un mare centru comercial din sect. 6. Insa in ... (vezi toată discuția)