avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrare fara stirea interlocutorului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrare fara stirea interlocutorului

Buna ziua, in urma unor probleme la servici cu o firma subcontractoare, probleme care ma astept sa continue m-am gandit la urmatoarea solutie: tinand cont ca interlocutorii vor fi cel mai probabil mai multi (5-6-7) eu fiind singur (natura postului) ma astept ca in viitor sa am o discutie mare cu ei (presteaza servicii de cacao si pic eu vinovat) doar ca ei nu vor recunoaste nimic din discutie sau vor mintii ca am zis altceva (am patit deja) + ca eu sunt singur ei sunt multi. Daca ii inregistrez si nu vreau ca sa prezint probele in instanta, doar sa le prezint sefului/sefilor la caz de nevoie, iar ei cel mai probabil vor pierde contractul in urma acestei actiuni, pot sa fiu acuzat de ceva (legal)? tinand cont si de faptul ca ii inregistrez si in incinta interprinderii in care lucrez iar ei sunt doar firma subcontractoare. Trebuie sefii sa isi dea acordul cu inregistrarea?Daca i-as inregistra si as prezenta discutia/-ile cu ei sefilor atunci ei ar putea sa ii zboare pe acest motiv (as fi foarte bucuros sincer) sau ar trebui ca eu sa nu fiu acuzat sa gaseasca alte motive? Va multumesc pentru raspunsuri si scuze moderatorilor daca cumva am postat unde nu trebuie.
Cel mai recent răspuns: CountPorcula1987 , utilizator 01:00, 29 Octombrie 2014
cel mai bine este sa ii anuntati direct pe ei ca toata intalnirea va fi inregistrata si ce vor spune aia va fi. este cel mai corect sau mai aduceti cu dvs pe inca cineva care sa consemneze tot ce se discuta si la sfarsit sasemnati cu totii.
separat, daca tineti f mult, pt urechile sefului, ii puteti inregistra in secret dar nu ar fi bine sa se descopere
Ideea e ca sunt niste scursuri a societatii care daca stiu ca sunt inregistrati v-or juca teatru in asa fel incat sa iasa bine si eu rau,.... e o firma subcontractoare de ( cenzurat:oops: ). E tare in SUA inregistrezi si gata,... sa dovedeasca dupa daca vrea vinovatul / acuzatul ca inregistrarea e trucata/falsa. Daca refuza e clar ca e vionovat,... la noi in tara daca intra ursu' noaptea la 3 peste tine in casa si il impusti te iau astia de la protectia animalelor, esti acuzat de braconaj, de detinere ilegala de arma, de crima, de deranjarea linistii publice, si multe alte capete de acuzare,.... si ce ii tare e ca familia ursului posibil sa isi permita avocat mai tare ca tine si te trezesti si ca tre' sa platesti pensie alimentara la ursuleti,... scuze da is nervos ca naiba pe treaba asta si fac haz de necaz,... :)
Ultima modificare: Miercuri, 29 Octombrie 2014
CountPorcula1987, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt probele video acceptate in instanta? unikul unikul buna ziua am si eu o problema....vroiam sa va intreb se poate face plangere penala doar pe baza unor probe video?Dak s-a inceput urmarirea penala...la o ... (vezi toată discuția)
Reintoarcerea la serviciu dupa concediul de maternitate amiali amiali buna ziua! Situatia mea e un pic mai complicata si de aceea va rog sa ma ajutati cu un sfat. In primul rand tin sa mentionez ca sunt din Tulcea si sunt ... (vezi toată discuția)