avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Activitate lilivaduva49@hotmail.com

Activitate lilivaduva49@hotmail.com

Am si eu o intrebare, probabil ca sa mai raspuns, dar eu nu am gasit raspunsul.
Eu am o propietate de 39m patrati la parterul unui imobil. Am fost plecati din tara, si la revenirea in tara, am gasit blocul mansardat, si pe noi nu ne-a intrebat nimeni, nu ne-am dat acordul pentru masardarea acestuia, desi administratorul actual ,putea sa ne contacteze.
Acuma intrebarea mea este:
Asociatia de loctari a vandut spatiul de deasupra etajului 4?
Banii incasati, daca spatiul a fost initial vandut pentru a putea fi construit, trebuiau pusi in fondul public al propietarilor de apartamente?
Sau erau obligati sa renoveze casa scarilor, sa izoleze peretii exteriori a i blocului, etc.?
In cazul meu, nu sa facut nimic din toate acestea, tencuiala de pe peretii exteriori ai blocului este cazuta in proportie de 50% de jur imprejur al propietatii mele, Casa scarilor de la parter unde se afla propietatea mea, este jalnica, vecina din fata usii mele si-a facut un sanctuar.
Au pus un linoleum pe jos in holu scari, ca sa nu se mai vada cimentul rupt.
Deci, prin urmare, i-mi dau seama ca daca spatiul de deasupra blocului a fost vindut de asociatia de locatari, pentru a se constui mansarde, atunci asociatia are obligatia de a pune acesti bani in renovarea blocului.
Ma refer a fi izolat blocul, si nu numai cei trei sau patru propietari care am inteles ca ei singuri si-au izolat apartamentul.
Astept raspunsul dumneavoastra cat mai repede cu putinta.
Cu atentie,

Liliana