avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate crisstheone

Activitate crisstheone

dar din cate am auzit fiind accident cu vatamare chiar daca etilotestul indica valoarea 0 politistul e obligat sa te duca la iml sa faci o proba de sange...nu mi-a dat absolut nimic,decat dovada ca mi-a retinut permisul,bonul de la etilotest l-a atasat la dosar acela indicand valoarea zero,scria pe el test zero....acum nu stiu ce se intampla,politistul mi-a vorbit numai la misto nu mi-a explicat absolut nimic,ceea ce consider ca era necesar...azi o sa aflu mai multe amanunte,sa vad ce are in cap acest agent amarat..
l-am intrebat ce scrie aici referindu-ma la 2-ul acela, a raspuns ca e 0, si i-am zis sefu nu va suparati dar aici nu scrie 0,asta e 2 toata ziua..el nu domne ca e zero....apoi nu ca e ora (ora 2 00 nu avea legatura cu accidentul)...in momentul in care am vazut k se suceste si incearca sa ma duca de nas mi-aj dat seama ca ceva nu e in ordine....mai ales ca nu a scris anumite circumstantze dupa cum am precizat mai sus... el s-a ofensat cand i-am zis eu nu va suparati ce fac cu asta(declaratia) ca stau de 5 ore aici? eram la politie de la ora 2 si pe la 8 si ceva i-am spus asta...si m-a luat k snt nesimtit domne ca nu stiu ce...aiurea'n tramvai...era dreptu meu sa intreb din moment ce el trecea pe langa mine si nu ma baga in seama ....si a inceput cu amenintari lasa k vezi tu si chestii d'astea...apoi cand am citit procesu am vazut chestia asta....si lipsa de amanunte importante..
desi aparatul etilotest a indicat valoarea 0.00 in procesul verbal politistul la rubrica sau ceva de genu a scris < 2 00'' > as dori sa stiu ce inseamna asta,eu am considerat ca inseamna 2 la mie ceea ce e coma alcoolica si evident ca nu am semnat procesul ca doar nu eram nebun sa semnez asa ceva,avand in vedere k in proces nu a specificat anumite chestii foarte importante cum ar fi ca individul care mi-a sarit in fata traversa neregulamentar si era in stare de ebrietate.... deci repet, daca ma poate ajuta cineva sa inteleg ce a vrut sa spuna acest dobitoc,ca altfel nu am cum sa-i spun, prin acest 2 00" insotit de aceste ghilimele....va multumesc anticipat..astept un raspuns cat mai repede pentru ca toata lumea imi spune ca politistu vrea sa ma infunde....