desi aparatul etilotest a indicat valoarea 0.00 in procesul verbal politistul la rubrica sau ceva de genu a scris < 2 00'' > as dori sa stiu ce inseamna asta,eu am considerat ca inseamna 2 la mie ceea ce e coma alcoolica si evident ca nu am semnat procesul ca doar nu eram nebun sa semnez asa ceva,avand in vedere k in proces nu a specificat anumite chestii foarte importante cum ar fi ca individul care mi-a sarit in fata traversa neregulamentar si era in stare de ebrietate.... deci repet, daca ma poate ajuta cineva sa inteleg ce a vrut sa spuna acest dobitoc,ca altfel nu am cum sa-i spun, prin acest 2 00" insotit de aceste ghilimele....va multumesc anticipat..astept un raspuns cat mai repede pentru ca toata lumea imi spune ca politistu vrea sa ma infunde....
Nu cred ca se referea la alcoolemie,nu se scrie asa, ci 2%0, ma rog ultimul zero tot mic, dar nu am cum sa scriu eu aici. Uitati-va pe proces verbal, trebuie sa fie trecuta si alcoolemia 0. De ce nu l-ati intrebat ce inseamna acea cifra?
l-am intrebat ce scrie aici referindu-ma la 2-ul acela, a raspuns ca e 0, si i-am zis sefu nu va suparati dar aici nu scrie 0,asta e 2 toata ziua..el nu domne ca e zero....apoi nu ca e ora (ora 2 00 nu avea legatura cu accidentul)...in momentul in care am vazut k se suceste si incearca sa ma duca de nas mi-aj dat seama ca ceva nu e in ordine....mai ales ca nu a scris anumite circumstantze dupa cum am precizat mai sus... el s-a ofensat cand i-am zis eu nu va suparati ce fac cu asta(declaratia) ca stau de 5 ore aici? eram la politie de la ora 2 si pe la 8 si ceva i-am spus asta...si m-a luat k snt nesimtit domne ca nu stiu ce...aiurea'n tramvai...era dreptu meu sa intreb din moment ce el trecea pe langa mine si nu ma baga in seama ....si a inceput cu amenintari lasa k vezi tu si chestii d'astea...apoi cand am citit procesu am vazut chestia asta....si lipsa de amanunte importante..
Daca alcoolemia in aerul expirat era 2 politistul era obligat sa va conduca la o unitate medicale pentru recoltarea probelor biologice (sange) La analiza sangelui ar fi iesit o alcoolemie in jur de 4. Cu o asemenea alcoolemie acum ati fi fost intr-un "loc cu verdeata, de unde a plecat suspinarea, ...."
Daca primiti procesul verbal prin posta (ceea ce nu cred) contestati-l in termen de 15 zile la Judecatoria de care apartine locul faptei. Solicitati imprimanta alcooltestului si buletinul de analiza eliberat de un serviciu medico-legal.
Numai bine va doresc
ing. Ioan Ciobanu
dar din cate am auzit fiind accident cu vatamare chiar daca etilotestul indica valoarea 0 politistul e obligat sa te duca la iml sa faci o proba de sange...nu mi-a dat absolut nimic,decat dovada ca mi-a retinut permisul,bonul de la etilotest l-a atasat la dosar acela indicand valoarea zero,scria pe el test zero....acum nu stiu ce se intampla,politistul mi-a vorbit numai la misto nu mi-a explicat absolut nimic,ceea ce consider ca era necesar...azi o sa aflu mai multe amanunte,sa vad ce are in cap acest agent amarat..