avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Activitate kokain

Activitate kokain

Nu am semnat nici un act aditional pt ca nu s-a intocmit. De multe ori m-am intrebat cum de nu mi-au innoit contractul de munca..insa am ales sa las asta in grija lor. Acum nu stiu ce sa fac.. merita sa ma zbat pt chestia asta? Ma afecteaza cu ceva daca ramane asa? (ma gandesc ca poate peste cativa ani imi va parea rau ca 2 ani si ceva de munca in vanzari, care ar fi trebuit sa ma ajute la cv, nu apar pe cartea de munca).
Sediul este in Bucuresti iar punctele de lucru din tara s-au inchis. Pot lua legatura telefonic cu directorul de resurse umane (cred). Decizia de incetare a activitatii.. este stampilata si de catre ITM (decizia in care scrie ca mi-am incetat activitatea din functia de reprezentant vanzari).
buna seara!
M-am angajat in aprilie 2006 intr-o firma nationala ca agent de livrari. In august 2006 am fost promovat ca si reprezentant vanzari pana cand pe 30 sept 2008 mi-am depus demisia conf art. 79 al.1 . Totul bine si frumos..am stat in preaviz 15 zile si dupa inca vreo 2 saptamani am primit decizia de incetare a activitatii de munca insotita de cartea de munca.
Deschid cartea de munca si vad ca pe toata perioada angajarii, functia mea a ramas agent de livrari...si nu reprezentat vanzari (asa cum m-as fi asteptat si asa cum am fost incadrat si in decizia de incetare a activitatii).
Ce este de facut in situatia actuala?
Multumesc!