recent a si-a vandut cota ei de parte........Terenul este mai mic și în realitate și ar însemna sa pierd și o magazie care am crezut ca este pe partea mea.
si vecinul și eu am fost informați la cumpărare de unde și pana unde ar avea fiecare dar la măsurători nu iese ce ni sa spus.
V a multumesc tare mult pentru sfaturi.Am găsit un topograf și spune ca terenul nu este cadastrat nici la mine nici la vecin.El a rămas cu cota vânzătoarei deoarece ea și-a vândut lui partea rămasă și a rămas ca el sa rezolve ceilalți moștenitorii.Problema mea este ca vecinul nou deja și-a îngrădit terenul fără autoriozatie și în plus vrea sa între peste mine deoarece un topograf i-ar fi trasat limita fara cadastrare.
Doamna care a vandut mi-a aratat limita de proprietate cand am cumparat desi in continuare mai exista inca un teren al dansei care a promis ca imi va vinde pe urma.Eu plecand din tara.
La intoarce am constatat ca doamna a vandut cota ei de parte altor vecini cu cateva case mai sus.Noul cumparator a ingradit terenul intre mine si el peste limita catre mine zicand ca are un caine fara autorizatie (el fiind doar cu cota parte)
Adus un topograf reiese ca as avea Defapt cu mult mai putin decat am crezut ca am cumparat initial iar acest domn care a luat cota parte din terenul ei vrea sa imi ia din curte.