avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate ummmm

Activitate ummmm

Multumesc de informatie dar care sunt posibilele repercusiuni la fapta pe care am săvârșit-o luand in calcul circumstanțele mele

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Legea va da dreptul sa mergeti cu avocat dar nu va obliga si poate ca ati scapa cu bine daca mi-ati urma sfatul.
Conteaza mult sa aveti avocat care sa fie impunator dar modest, agresiv dar fara sa se vada si sa para bland...
Daca ati furat de mai multe ori si au probe situatia este mai complicata dar...tot ar putea sa va ajute avocatul...

Bucuresti 2023

Buna ziua, eu anul trecut(4 noiembrie 2022 ora 6 spre 7), avand 17 ani, am furat din H&M 2 articole vestimentare care valoreaza in jur de 80-120 de lei in total din ce tin minte, iar acum, un an mai tarziu, am primit o citatie in calitate de suspect spunandu-mi sa ma prezint joi la sectia de poliție.
In ziua in care am comis acea fapta am fost la sectia de politie si am dat declaratii, iar polițistul mi-a zis ca nu o sa ajung la închisoare pentru o suma asa mica si ca e prima abatere, iar mai ales ca am noroc ca sunt minora.
As vrea sa stiu ce mi se poate întâmpla si tin sa mentionez ca am incercat sa achit articolele pe loc dar am fost refuzata si mi s-a zis ca nu este in politica magazinului.