avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt de anul trecut, citație in calitate de suspect ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt de anul trecut, citație in calitate de suspect primita azi

Buna ziua, eu anul trecut(4 noiembrie 2022 ora 6 spre 7), avand 17 ani, am furat din H&M 2 articole vestimentare care valoreaza in jur de 80-120 de lei in total din ce tin minte, iar acum, un an mai tarziu, am primit o citatie in calitate de suspect spunandu-mi sa ma prezint joi la sectia de poliție.
In ziua in care am comis acea fapta am fost la sectia de politie si am dat declaratii, iar polițistul mi-a zis ca nu o sa ajung la închisoare pentru o suma asa mica si ca e prima abatere, iar mai ales ca am noroc ca sunt minora.
As vrea sa stiu ce mi se poate întâmpla si tin sa mentionez ca am incercat sa achit articolele pe loc dar am fost refuzata si mi s-a zis ca nu este in politica magazinului.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:53, 4 Octombrie 2023
Legea va da dreptul sa mergeti cu avocat dar nu va obliga si poate ca ati scapa cu bine daca mi-ati urma sfatul.
Conteaza mult sa aveti avocat care sa fie impunator dar modest, agresiv dar fara sa se vada si sa para bland...
Daca ati furat de mai multe ori si au probe situatia este mai complicata dar...tot ar putea sa va ajute avocatul...

Bucuresti 2023
Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc de informatie dar care sunt posibilele repercusiuni la fapta pe care am săvârșit-o luand in calcul circumstanțele mele

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Legea va da dreptul sa mergeti cu avocat dar nu va obliga si poate ca ati scapa cu bine daca mi-ati urma sfatul.
Conteaza mult sa aveti avocat care sa fie impunator dar modest, agresiv dar fara sa se vada si sa para bland...
Daca ati furat de mai multe ori si au probe situatia este mai complicata dar...tot ar putea sa va ajute avocatul...

Bucuresti 2023

Ultima modificare: Marți, 3 Octombrie 2023
ummmm, utilizator
Depinde și ce avocat angajati.
Eu ma descurc bine în astfel de cazuri dar speculez orice.
Trebuie sa vorbiți cu avocatul pe care îl angajati ca degeaba spun eu ceva ca nu știu ce va face el.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,sora mea a fost prinsă de paza carrefour cu niste ... Ancaionita23 Ancaionita23 Buna ziua,sora mea a fost prinsă de paza Carrefour cu niste produse care nu era achitate,ulterior ea le-a achitat ,dar cei de la paza au chemat Politia care ... (vezi toată discuția)
Declaratie transcrisa de politist pattobesk21 pattobesk21 Salut! Am avut si eu o problema cu politia ... fiind oprit in circulatie in timpul unui flagrant m-a oprit politia si eram murdar de carbune.. prietenul meu ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat 5k1p 5k1p Sunt cercetat pentru complicitate la furt calificat conform articolului 26 raportat la art. 208 al. 1 si 4, art 209 alin 1 lit a, e , g, si i din codul penal ... (vezi toată discuția)