avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,sora mea a fost prinsă de paza Carrefour cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,sora mea a fost prinsă de paza Carrefour cu niste ...

Buna ziua,sora mea a fost prinsă de paza Carrefour cu niste produse care nu era achitate,ulterior ea le-a achitat ,dar cei de la paza au chemat Politia care au dus-o la secție unde i-a fost luata declarație si amprementata,iar cei de la secție i-au zis ca o sa fie contactata de cei de la juridic,ce inseamna acest lucru ?
Mai trebuie sa mearga la secție din nou sau ce se intampla,domnii polițiști i-au zis ca o sa i se faca dosar penal,mentionez ca este prima oara cand se intampla asa ceva.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 1 Mai 2023
Ancaionita23, utilizator
Au informat-o că i se va face dosar penal și va fi anchetata. Ce se va întâmpla apoi, ca e proma abatere, ca pâna la urmă a achitat produsele...., rămâne de văzut.
Poate va primi cu suspendare, sau și mai simplu poate i se va clasa dosarul.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Are dosar penal și are dreptul la avocat.
Avocatul poate ajuta sa se scape de cazier în astfel de cazuri de furt.

București 2023
Aveti cumva idee daca o sa o cheme la secție?
Ultima modificare: Marți, 2 Mai 2023
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
O sa o cheme pentru audiere.
Atunci poate merge cu avocat.

București 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

I se va deschide dosar și va fi continuata cercetarea penala.
La momentul la care i se va schimba calitatea din dosar (suspect, inculpat), va fi chemată pentru a da declarații.
Soluția dosarului în faza de urmărire penala depinde de mai multe aspecte (prejudiciu, atitudinea procesuala, circumstanțe personale etc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie self-scan defectuoasa la carrefour/ dosar penal pentru ... RotilaOvidiu RotilaOvidiu Aplicatie self-scan defectuoasa la Carrefour/ dosar penal pentru furt Am fost impreuna cu sotia vineri la cumparaturi in Carrefour. Am folosit ca de obicei ... (vezi toată discuția)
Furt din carrefour, un sfat va rog utilizatorxxl utilizatorxxl 2 prieteni buni de-ai mei au furat 3 produse din carrefour in valoare de 170 de lei. Desigur nu sunt mandra de aceasta fapta ... i-au chemat in camera... li ... (vezi toată discuția)
Produse neplătite la carrefour - posibile consecințe Damian00003 Damian00003 bună ziua, am 21 ani si am fost la Carrefour Băneasa sa fac cumpărături, am folosit aplicația self pay unde scanezi cand ei de pe raft, din neatenție ... (vezi toată discuția)