bună ziua, am 21 ani si am fost la Carrefour Băneasa sa fac cumpărături, am folosit aplicația self pay unde scanezi cand ei de pe raft, din neatenție anumite produse nu se scanau cum trebuie, nu se înregistrau pe aplicație și n-am bagat în seamă, cand am platit ce era inregistrat și am ieșit m-a oprit agentul de pază că l-au sunat de la dispecerat și m-au verificat într-adevăr aveam cateva produse neînregistrate pe bon deci "furate" in valoarea de 284 de lei, m-au dus in spate, le-am zic ca platesc nu e problema, a fost doar o greșeală au zis ca nu pot și au chemat poliția, au venit am dat declaratie au facut proces verbal am înapoiat produsele "furate" și m-au dus la secție să dau iarăși declarație, mi-a zis că se deschide dosar penal și ca o sa se facă investigații să vadă dacă chiar aveam de gând să fur, la ce să ma aștept mai departe este întrebarea mea, amendă? inchisoare etc etc
Este bine sa va angajati avocat specializat în furturi și în astfel de cazuri.
Nu exista furt din neatenție.
În funcție de apărare se ajunge la o soluție sau la alta...
Ar fi bine sa scăpați de cazier și de condamnarea penala și doar avocatul specializat va poate ajuta.
Furt din magazin
ionela039
impreuna cu prietenul meu,am plecat la cumparaturi in real.am luat mai multe produse pe care le-am pus in cos...am intrat in camina de proba unde am probat o ... (vezi toată discuția)