avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Produse neplătite la Carrefour - posibile consecințe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Produse neplătite la Carrefour - posibile consecințe

bună ziua, am 21 ani si am fost la Carrefour Băneasa sa fac cumpărături, am folosit aplicația self pay unde scanezi cand ei de pe raft, din neatenție anumite produse nu se scanau cum trebuie, nu se înregistrau pe aplicație și n-am bagat în seamă, cand am platit ce era inregistrat și am ieșit m-a oprit agentul de pază că l-au sunat de la dispecerat și m-au verificat într-adevăr aveam cateva produse neînregistrate pe bon deci "furate" in valoarea de 284 de lei, m-au dus in spate, le-am zic ca platesc nu e problema, a fost doar o greșeală au zis ca nu pot și au chemat poliția, au venit am dat declaratie au facut proces verbal am înapoiat produsele "furate" și m-au dus la secție să dau iarăși declarație, mi-a zis că se deschide dosar penal și ca o sa se facă investigații să vadă dacă chiar aveam de gând să fur, la ce să ma aștept mai departe este întrebarea mea, amendă? inchisoare etc etc
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2023
Damian00003, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:21, 24 Aprilie 2023
Este bine sa va angajati avocat specializat în furturi și în astfel de cazuri.
Nu exista furt din neatenție.

În funcție de apărare se ajunge la o soluție sau la alta...
Ar fi bine sa scăpați de cazier și de condamnarea penala și doar avocatul specializat va poate ajuta.

București 2023
Ultima modificare: Duminică, 23 Aprilie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Atat timp cat produsele au fost recuperate,nu exista prejudiciu material
Procurorul responabil de solutionarea dosarului probabil v a dispune amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicatie self-scan defectuoasa la carrefour/ dosar penal pentru ... RotilaOvidiu RotilaOvidiu Aplicatie self-scan defectuoasa la Carrefour/ dosar penal pentru furt Am fost impreuna cu sotia vineri la cumparaturi in Carrefour. Am folosit ca de obicei ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplică în cazul furtului la cântar din supermarket-uri? Numby Numby Buna ziua, Nu gasest in dreptul civil nici o lege privind produsele neambalate sau fara o cantitate fixa. De exemplu: Daca un individ este descoperit ca ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin ionela039 ionela039 impreuna cu prietenul meu,am plecat la cumparaturi in real.am luat mai multe produse pe care le-am pus in cos...am intrat in camina de proba unde am probat o ... (vezi toată discuția)