Am nevoie de sfaturile voastre. Bunicul meu are un pamant de 155mp cu urmatoarele caractestici:
invecinare Nord Est AB: 9ml
invecinare Nord Est la. BC 27,77ml
Invecinare Nord Vest lat. CD 2,5ml
Invecinare Nord Vest lat.DA 27,00
Pe procesul verval de punere in posesie din anul 2000, se precizeaza ca terenul este liber de constructii.
Insa, pe un certificat de urbanism, facut in anul 2004, se precizeaza urmatoarele:
Regim Enonomic: existent-teren liber de constuctii amplasat in subzona L3a2, a locuintelor colective medii cu P+3-P+4 niveluri conform planului Urbanistic Zonal al Sectorului. Se propune construire gard perimetral provizoriu
Regim Tehnic: gardul se va amplasa pe traseul planulyi de situatie anexa la procesul verbal si va avea o inaltime maxima de 2m.
Nota: in cazul unor repuneri in posesie, posibilitatea de construire pe astfel de parcele poate fi precizata numai in urma elaborarii si aprobarii unei documentatii PUD. Documentatiile vor fi supuse avizarii numai in cazul in care suprafata parcelelor rezultate este de peste 300mp.
Adica, trebuie sa am 300mp sa pot construi ceva?
Mai mult decat atat. Am fost acolo si au fost construiti 2 stalpi de tensiune pe teren. Mai trebuie acum sa ii dau in judeca.