avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Activitate Alfaromeo

Activitate Alfaromeo

Bună,am un dosar care e în faza de judecată pentru deținere de droguri de mare risc pentru consum propriu și încă unul săvârșit la o lună de la primul pentru conducere sub influența substanțelor,menționez ca se substanțele au fost găsite doar în urină

Cum se calculează pedepsele dacă amândouă vor fi cu suspendare? sau risc doar o muncă în folos pe primul și suspendare în al doilea sau amendă penala
Mai menționez faptul ca în primul mi am recunoscut vinovăția,în al doilea nu,deoarece nu consumasem nimic,M-am potolit atunci
Încă o menționare,nu am o măsură preventivă, antecendente penale, 2 locuri de muncă
Mulțumesc!
Înțeleg asta
Dar dacă o gândești altcumva,dacă tu bei o pastilă de somn și aia e considerată benzo
Nu ai o rețetă pt asta și îți iese și după 2 zile în urină
E corect?
Chiar dacă prezența este doar în urină?
În urină din câte știu eu pot să stea chiar săptămâni la rând până la eliminare
Dacă îmi apărea în sange eram sub influența loc,mi se pare logic
Salutare !
Vă cer o opinie
Am fost oprit de către un echipaj în vederea controlului de rutina,am ieșit pozitiv la salivă (meth)
În urma probelor de la inml a rezultat urină pozitive la meth,amfetamină dar sângele negativ la orice substanță
Țin să menționez ca medicul legist examinandu mă a menționat ca nu eram pierdut în spațiu,aveam un mers normal,etc,etc doar ca eram palid
Care sunt șansele să iau o pedeapsă cu condamnare ? Sau măcar să fiu trimis în judecata
Teoretic nu eram sub influența substanțelor psihoactive în acel moment
Vă mulțumesc anticipat !