avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate neluroman76

Activitate neluroman76

Răspuns la discuția Facturi emise fara contract
N-am semnat nici un contract cu ei pe parte de electricitate, nici macar n-am discutat despre asta; platesc doar gaz catre ei, atat
Gazul il platesc la zi catre Eon, mi-au emis 6 facturi de curent in baza a ce ? cate astfel de greseli le e permis sa faca ?
Daca eram un pensionar plateam si gata,...ma intreb cate astfel de erori isi permit sa faca? Facturi au venit timp de 6 luni (la alta adresa)

gi-jane2 a scris:

Ce dgpr și ce daune visați? Au emis factura de curent în loc de gaz, e o eroare și gata, au stornat, nu aveti prejudicii, deci nu aveti nici daune de cerut.

Buna ziua, am construit o casa noua, m-am conectat la utilitati cu bransamente noi, am incheiat cotract pentru gaz cu EON respectiv curent cu Electrica, facturi online. Au ajuns la vecini facturi emise de catre EON pe numele meu pentru curent fara sa avem un contract. Cand i-am intrebat ce e cu ele mi s-a raspuns ca s-au emis din greseala si s-a stornat valoarea acestora. Nu am nici un acord cu ei legat de energie electrica. Presupun ca as putea sa le cer daune in instanta (inclusiv acord GDPR). Ce parere aveti ? ( ar merita asta dand dovada de o lacomie iesita din comun). Ms
Buna ziua, se asfalteaza strazile in oras de vreo 4 luni si nu sunt marcate trecerile de pietoni; exista risc mare de accidentare a pietonilor. Cine e raspunzator pentru aceste marcaje? cine verifica daca exista sau nu ?