avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Activitate Alin77miu

Activitate Alin77miu

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa înțeleg ca notarii nu dețin o baza de date a notarilor pentru a verifica dacă este singurul copil, moștenitor??? Din câte știu, exista asa ceva, înainte de a emite un certificat de moștenitor, se verifică! Nu ți emite niciun notar asa la mișto, și nici nu și risca nimeni libertatea ptr a avantaja pe cineva in anul 2023!
acest răspuns util
Mulțumesc mult pentru comentariu, aveți dreptate! Sunt cumpărător de bună credință, suspiciunile sun în capul meu, nu am probe etc.. (Am întrebat 2 locatari în vârstă, mi au confirmat ca decedata a avut doar 1 copil, unicul moștenitor! Deci, mai mult ca sigur, suspiciunile, sunt în capul meu. Mulțumesc, cu stimă!
acest răspuns util
Înțeleg, ca nu ar trebui sa mi fac griji!? Pot pierde imobilul ulterior dacă apare vreun alt moștenitor? Sau sa plătesc băncii ratele, dar fără a mai deține imobilul!?? Mulțumesc, cu respect!
Vreau sa cumpăr un apartament, este 1 moștenitor, asa reiese din certificat oficiat la notar, cetățean canadian, acesta a mandatat prin procură specială, o persoana, o femeie sa vândă imobilul! Apartamentul îl achiziționez cu credit ipotecar, banca unde verifica sa vadă dacă este doar 1 moștenitor asa cum reiese din toate documentele prezentate! Care este riscul?
Poți minți notarul ca tu ești singurul moștenitor, singurul copil, mama decedată, văduvă,.. Unde verifica notarul înainte de a elibera actul de moștenitor? Mulțumesc