avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Activitate Arixa

Activitate Arixa

Buna ziua ! Urmează să expire o autorizație pentru demolarea unei construcții vechi și aș vrea să știu dacă se poate da o declarație că a fost demolată în regim propriu ,fără firmă ,iar materialele reciclate ,pentru acel proces verbal de recepție/ terminarea lucrărilor la primărie . Aș vrea să fie eliminată de la plata impozitului .Mulțumesc frumos pentru răspunsuri.
Buna seara! Doresc un sfat de la dumneavoastră cu privire la înființarea unei individuale/PFA, pentru haine pictate și accesorii handmade din materiale reciclate (piele): huse,genti,curele,coliere,tablouri ,etc.La telefon cei de la registrul Comerțului nu prea au știut să mă îndrume spre Caen-uri optime,3299 nca au spus că nu cred ei ca s-ar potrivi. Iar cei de la institutul național de statistică mi- au selectat doar codurile privind comerțul cu amănuntul ,nu și cele de fabricare.Va fi atât online cât și magazine ,târguri .Nu am diploma pt. pictura sau handmade,se cere așa ceva ? Trebuie sa figurez angajata ca producător?Ce taxe sunt obligatorii ,indiferent că vând sau nu?Diferente sunt pentru sediu apartament sau casa ? Un program ușor de folosit pentru acte de asemenea mi-ar fi util Mulțumesc tare mult pentru sfaturi !Mi-ar fi de maxim ajutor !