avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inființarea II/PFA pentru haine pictate și accesorii ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inființarea II/PFA pentru haine pictate și accesorii handmade din materiale reciclate (piele)

Buna seara! Doresc un sfat de la dumneavoastră cu privire la înființarea unei individuale/PFA, pentru haine pictate și accesorii handmade din materiale reciclate (piele): huse,genti,curele,coliere,tablouri ,etc.La telefon cei de la registrul Comerțului nu prea au știut să mă îndrume spre Caen-uri optime,3299 nca au spus că nu cred ei ca s-ar potrivi. Iar cei de la institutul național de statistică mi- au selectat doar codurile privind comerțul cu amănuntul ,nu și cele de fabricare.Va fi atât online cât și magazine ,târguri .Nu am diploma pt. pictura sau handmade,se cere așa ceva ? Trebuie sa figurez angajata ca producător?Ce taxe sunt obligatorii ,indiferent că vând sau nu?Diferente sunt pentru sediu apartament sau casa ? Un program ușor de folosit pentru acte de asemenea mi-ar fi util Mulțumesc tare mult pentru sfaturi !Mi-ar fi de maxim ajutor !
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:51, 14 Octombrie 2023
Pentru partea de producție folosiți codul 1512.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa, nelamurire cod caen Anddreea85 Anddreea85 Buna ziua! As dori sa infiintez un PFA cu norma fixa de venit, avand ca domeniu de activitate \\"Productia si comercializarea de accesorii din piele, in ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
Cod caen pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice belciuge belciuge Bună ziua Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor ... (vezi toată discuția)