in data de 9.05.2011 am fost la ambasada indiei la bucuresti pentru a cere o alta visa de turist (precizez ca am fost in india in perioada 21.04.2011-7.05.2011 tot cu visa de turism) si mi s-a spus clar si concis ca nu se poate aplica pentru o noua visa de turism decat dupa minim 2 luni de la ultima vizita. ok, am luato ca atare si am intrebat atunci daca exista posibilitatea aplicarii pe visa business, mi s-a spus da daca am toate documentele necesare. asa ca a 2-a zi m-am infiintat din nou la ambasada cu documentele necesare pentru visa business (in nov 2010 am fost in india cu visa business pentru 2 saptamani) si pe langa invitatia de la compania indiana mi-au mai cerut si certificatul fiscal al companiei (desi prima data nu mi l-au cerut). astazi m-am infiintat din nou la ambasada prezentand si acest document si mi s-a refuzat acordarea vizei sub "pretextul":
1. ca nu am calificarea necesara pentru a face afaceri in india. ok poate ca nu am calificarea necesara (nu am nici o diploma care sa ateste ca as fi studiat acest domeniu) doar diploma de bac si
2. ca de ce m-am sucit asa de la visa turism la visa business.
Intrebarea mea este daca ma infiintez maine din nou la ambasada cu inca o scrisoare de la o alta companie cu care am discutat pe parcursul sederii din nov 2011 si cu precizarea ca ma duc doar pentru discutii, acesta "insistenta" imi poate cauza probleme mai tarziu in obtinerea visei in caz ca voi fi refuzata si de acesta data? se poate aplica pe pasaport refuzul unei vize?
Va multumesc frumos pentru informatiile precizate....exista posibilitatea de a trece copilul in custodia mamei mele? Sau un act ceva care sa ateste ca atata timp cat eu nu sunt mama mea are putere de "decizie" in ceea ce priveste copilul?
Buna ziua, in februarie 2008 prin hotarare judecatoreasca s-a pronuntat divortul si mi s-a incredintat custodia baietelului acum in varsta de 7 ani. Nu am mai primit pensie alimentara din vara anului 2009. Pot intenta proces doar pentru recuperarea pensiei? In alta ordine de idei in luna martie voi pleca sa lucrez in alta tara si doresc sa stiu daca fostul sot poate intenta cumva proces pentru a obtine custodia copilului?