depus,si m-au redirectionat catre bacau,iar cei din bacau au zis ca au fost la rafo(rosesrv asa se numeste acuma)nu au gasit intelegere la firma,iar dansii nu identifica arhiva,adica pur si simplu nu o gasesc,dupa mine,la cati patroni si societati s-au perindat din 2000 incoace acolo,o fi dat cineva vreun ordin de a face curatenie,si a facut,bineinteles fara sa stie ce face,adica dosarele au fost aruncate,repet nu cu stiinta,altfel nu gasesc vreo explicatie!!am scris la arhivele din-braila-tulcea-prahova-bucuresti-bacau-nu se gaseste arhiva pe teren.punct!
buna ziua,treaba sta in felul urmator:in cei 10 ani de existenta a rafomet,societatea a platit catre stat 2 ani 0.8% din 2% cat trebuia pentru grupa de munca,iar restul de 8 ani nu sa platit nimic,raspuns de la itm bacau.asa ca cel putin 8 ani sunt pierduti,anii de vachime sunt an/an,nimic beneficii.iar adeverinta nu se poate lua de nicaieri pana nu se arhiveaza dosarele
buna ziua,treaba sta in felul urmator:in cei 10 ani de existenta a rafomet,societatea a platit catre stat 2 ani 0.8% din 2% cat trebuia pentru grupa de munca,iar restul de 8 ani nu sa platit nimic,raspuns de la itm bacau.asa ca cel putin 8 ani sunt pierduti,anii de vachime sunt an/an,nimic beneficii.iar adeverinta nu se poate lua de nicaieri pana nu se arhiveaza dosarele.
mda,pe cartea de munca este operat tot ce se putea opera,problema este ca acele dosare nu sunt arhivate si cel mai important este ca acolo am avut grupa 1 de munca,acea grupa de munca apare pe cartea de munca dar nu si la itm sau casa de pensii,nu stiu unde trebuia sa inregistreze datele contabila dar dansa nu si-a facut treaba,ei acuma oamenii nu au acea grupa de munca,iar adeverinta nu au de unde lua pentru ca acele dosare nu sunt arhivate,un coleg trebuia sa intre la pensie la 58 de ani si a trebuit sa mai munceasca inca 2 ani.ceva nu este in neregula acolo si toti din fosta conducere isi arunca vina unul pe altul.eu am pe cartea de munca operat ca si conditii speciale de munca grupa 1,dar la itm cica nu este trecut,si nimeni nu ne poate lamuri asta este problema.
buna ziua,chiar astazi am primit si eu informatia,precum ca doamna Mincu nu ar fi dus dosarele la ITM la stampilat pentru angajati,am trimis si eu un email, astept raspuns.