avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! As avea o întrebare. Societatea SC ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! As avea o întrebare. Societatea SC RAFOMET SRL Onești, ...

Bună ziua! As avea o întrebare.
Societatea SC RAFOMET SRL Onești, a fost închisă in anul 2002. Lichidatorul judiciar al acestei societăți a fost EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74.. Acest lichidator nu mai există din 2007 și nu s-a ocupat nici de arhiva societății Rafomet, care in momentul de fata stă închisă sub cheie intr-un loc.
Am nevoie de o adeverință, dar nu o pot primi pentru ca acea arhiva nu este predata niciunei societăți de arhivare. Ce se poate face dpdv legal pentru ca arhiva aceea sa fie preluată?
Cel mai recent răspuns: jorjonbc , utilizator 09:23, 14 Aprilie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati Arhivele Judetene in raza carora se afla depozitata arhiva respectiva.
Am inteles, am trimis email si lor.
Sper sa se rezolve

Cornel Vasile a scris:

Sesizati Arhivele Judetene in raza carora se afla depozitata arhiva respectiva.

buna ziua,chiar astazi am primit si eu informatia,precum ca doamna Mincu nu ar fi dus dosarele la ITM la stampilat pentru angajati,am trimis si eu un email, astept raspuns.
Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Despre ce dosare vorbiti?
@jorjonbc

Ar fi bine sa sesizeze mai multe persoane lucrul asta, ca sa se demareze procedurile sa fie trasferata arhiva catre o societate de arhivare.

Ultima modificare: Luni, 23 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Fostul angajator refuza eliberarea copiilor dupa statele de plata. la fel si arhiva. ce pot face? in perioada 1974-1976 am lucrat in bucuresti la metalurgica si ... marius0707 marius0707 In perioada 1974-1976 am lucrat in Bucuresti la Metalurgica si Precizia. Am solicitat in 2021 eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca si am fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu informații despre Lichidatorul Judiciar la SC Rafomet SRL Onești? Ii trebuie tatalui meu la dosarul pentru pensie ... (vezi toată discuția)
Cautare arhiva societate inchisa Denis65 Denis65 Buna ziua Pentru dosarul de pensie imi trebuie adeverinte cu veniturile lunare realizate si grupele de munca. Una din societatile unde am lucrat este inchisa ... (vezi toată discuția)