avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! As avea o întrebare. Societatea SC ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! As avea o întrebare. Societatea SC RAFOMET SRL Onești, ...

Bună ziua! As avea o întrebare.
Societatea SC RAFOMET SRL Onești, a fost închisă in anul 2002. Lichidatorul judiciar al acestei societăți a fost EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74.. Acest lichidator nu mai există din 2007 și nu s-a ocupat nici de arhiva societății Rafomet, care in momentul de fata stă închisă sub cheie intr-un loc.
Am nevoie de o adeverință, dar nu o pot primi pentru ca acea arhiva nu este predata niciunei societăți de arhivare. Ce se poate face dpdv legal pentru ca arhiva aceea sa fie preluată?
Cel mai recent răspuns: jorjonbc , utilizator 09:23, 14 Aprilie 2024
Depinde ce ati sesizat ? ..ei se ocupa de arhivarea documentelor si nu de altceva.
1.Le-am explicat frumos situația și mi-au răspuns că și in 2009, societatea la care se afla acum arhivele (RAFO SA) a încercat să predea arhivele lor (Arhivelor Nationale), doar ca ei au refuzat sugerand ca ar fi mai bine să fie predate lichidatorului judiciar.
2.Activitatea societatatii lichidatorului judiciar a încetat in 2007 cand s-a incheiat procedura falimentului, deci arhivele nu au mai putut fi preluate de lichidator.
3..Am sesizat Direcția Arhivelor Nationale Bacău. Trebuie sa fac sesizare direct la Arhivele Nationale București?
4.Eu nu înțeleg de ce nu vor sa preia arhivele dacă este treaba dumnealor. Unde mai pot face sesizări despre acest lucru?
5.Va multumesc pentru ajutor!

Cornel Vasile a scris:

Depinde ce ati sesizat ? ..ei se ocupa de arhivarea documentelor si nu de altceva.

Depuneti sesizare si la Arhivele Nationale - sediul central.
depus,si m-au redirectionat catre bacau,iar cei din bacau au zis ca au fost la rafo(rosesrv asa se numeste acuma)nu au gasit intelegere la firma,iar dansii nu identifica arhiva,adica pur si simplu nu o gasesc,dupa mine,la cati patroni si societati s-au perindat din 2000 incoace acolo,o fi dat cineva vreun ordin de a face curatenie,si a facut,bineinteles fara sa stie ce face,adica dosarele au fost aruncate,repet nu cu stiinta,altfel nu gasesc vreo explicatie!!am scris la arhivele din-braila-tulcea-prahova-bucuresti-bacau-nu se gaseste arhiva pe teren.punct!
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2024
jorjonbc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fostul angajator refuza eliberarea copiilor dupa statele de plata. la fel si arhiva. ce pot face? in perioada 1974-1976 am lucrat in bucuresti la metalurgica si ... marius0707 marius0707 In perioada 1974-1976 am lucrat in Bucuresti la Metalurgica si Precizia. Am solicitat in 2021 eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca si am fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu informații despre Lichidatorul Judiciar la SC Rafomet SRL Onești? Ii trebuie tatalui meu la dosarul pentru pensie ... (vezi toată discuția)
Cautare arhiva societate inchisa Denis65 Denis65 Buna ziua Pentru dosarul de pensie imi trebuie adeverinte cu veniturile lunare realizate si grupele de munca. Una din societatile unde am lucrat este inchisa ... (vezi toată discuția)