avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cautare arhiva societate inchisa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cautare arhiva societate inchisa

Buna ziua
Pentru dosarul de pensie imi trebuie adeverinte cu veniturile lunare realizate si grupele de munca. Una din societatile unde am lucrat este inchisa din 2013.
Am incercat sa gasesc firma unde este arhiva societatii respective si nu am gasit. Am trimis email-uri la Arhivele Nationale. Raspunsul a fost ca arhiva nu este la ei si nici nu stiu unde se afla.
Va rog sa ma ajutati cu o informatie despre cum pot afla locul unde este arhiva.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Denis65 , utilizator 06:39, 7 Decembrie 2024
Despre ce unitate este vorba?
Uzina Reparatii Mehedinti, din Drobeta Turnu Severin
La ONRC ati fost a intrebati cine a fost lichidatorul acestei societati?

Daca nu, mergeti si intrebati apoi luati legatura cu acesta sa va spuna ce stie de arhiva.
Nu am fost. O sa ma duc. Mulțumesc!

Cornel Vasile a scris:

La ONRC ati fost a intrebati cine a fost lichidatorul acestei societati?

Daca nu, mergeti si intrebati apoi luati legatura cu acesta sa va spuna ce stie de arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! as avea o întrebare. societatea sc rafomet srl onești, ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! As avea o întrebare. Societatea SC RAFOMET SRL Onești, a fost închisă in anul 2002. Lichidatorul judiciar al acestei societăți a fost EXPERT ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!am lucrat la uzine chimice romane str panduri sector ... Gabrielanico8@gmail.com Gabrielanico8@gmail.com Bună ziua!am lucrat la uzine chimice romane str panduri sector 5 București, din 1983-1996..Uzina sa desființat, și nu găsesc arhiva lor..din suflet va rog ... (vezi toată discuția)
Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)