avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu informații ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu informații despre Lichidatorul ...

Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu informații despre Lichidatorul Judiciar la SC Rafomet SRL Onești?
Ii trebuie tatalui meu la dosarul pentru pensie anumite adeverințe. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: DianaCiu009 , utilizator 08:03, 20 Septembrie 2023
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Multumesc pentru ajutor, dar nu am nevoie de Lichidatorul Judiciar al societății RAFO. Am nevoie de lichidatorul societății SC RAFOMET SRL, care este separată de Rafo. Poate reușiți cumva sa găsiți, v-as fi extrem de recunoascatoare.

POPA GHEORGHE a scris:

Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]

lichidatorul judiciar Expert BC IPURL Bacău cautal pe net. Ia un nr de tel de la ei si suna.
Expert BC IPURL Bacău nu mai exista potrivit informatiilor UNPIR
[ link extern ]

Intrebati despre aceasta societate aici
[ link extern ]
Multumesc din suflet pt ajutor!!

Cornel Vasile a scris:

Expert BC IPURL Bacău nu mai exista potrivit informatiilor UNPIR
[ link extern ]

Intrebati despre aceasta societate aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul ... DianaCiu009 DianaCiu009 Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul judiciar al societății EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as avea o întrebare. societatea sc rafomet srl onești, ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! As avea o întrebare. Societatea SC RAFOMET SRL Onești, a fost închisă in anul 2002. Lichidatorul judiciar al acestei societăți a fost EXPERT ... (vezi toată discuția)
Carnet de muncã pierdut tomileia tomileia Buna ziua , sotul meu este bolnav si trebuie sa se pensioneze pe caz de boala ,dar i s-a pierdut cartea de munca ,a disparut din arhiva ITM-ului,si-au mutat ... (vezi toată discuția)