avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de muncã pierdut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de muncã pierdut

Buna ziua , sotul meu este bolnav si trebuie sa se pensioneze pe caz de boala ,dar i s-a pierdut cartea de munca ,a disparut din arhiva ITM-ului,si-au mutat arhiva si s-a pierdut .Pentru pensionare ii trebuie o adeverinta de la fostul loc de munca in care sa se specifice in ce perioada a lucrat acolo,problema este ca firma IIRUC - SA unde a lucrat, este in insolventa si se ocupa un lichidator de ea.Va rog poate ma ajuta cineva , ce putem face ?unde gasim lichidatorul respectiv ?ce trebuie sa fac ?cine ne poate da aceasta adeverinta?
Cel mai recent răspuns: uca2015 , utilizator 10:10, 7 Mai 2019
1. Lichidatorul judiciar a fost numit de judecatorul sindic de la Tribunalul judetean.

2. Luati legatura cu Tribunalul sa va spuna cine ste lichidatorul judiciar.

Am gasit pe internet ceva de la judecatoria sector 2 ,informatii dintr-un dosar care se judeca la ei Nume Calitate parte
UNIUNEA CASELOR DE AJUTOR RECIPROC A SALARIAŢILOR BUCUREªTI Reclamant
ASOCIAŢIA CASA DE AJUTOR RECIPROC DIN CADRUL I.I.R.U.C. Pârât
CASA DE INSOLVENŢÃ ETC IPURL SLOBIZIA PRIN PROCTICIAN IN INSOLVENŢÃ PETCU CORNELIA Lichidator

Asta inseamna ca ,CASA DE INSOLVENTA ETC IPURL este lichidatorul judiciar?Va multumesc pentru raspuns.
Nu are nicio relevanta ce ati gasit dvs pe Internet cu ce ati intrebat initial . Va pun eu o intrebare ca sa elucidam despre care angajator este vorba.

Despre care IIRUC este vorba si despre ce perioada?

Pe site-ul MInisterului de Finante nu apare niciun IIRUC - SA. Aceasta societatea a fost divizata inca din 1992 , daca nu ma insel . In acest caz, ITM-ul nici nu exista pe vremea respectiva.
[ link extern ]
Este vorba de IIRUC BUCURESTI ,sotul meu a lucrat acolo pana in anul 1990,dupa,impreuna cu un prieten a infintat o firma ,cartea de munca a depus-o unde trebuia pe vremea respectiva ,nu stiu daca se numea ITM sau altfel. Acolo s-a pierdut cartea de munca. A vorbit cu o fosta angajata de la IIRUC care se ocupa cu cartile de munca si de la ea am aflat ca IIRUC-ul este in insolventa si ca se ocupa un lichidator de ea,sa luam legatura cu el. Va rog ma puteti ajuta cum pot sa gasesc lichidatorul care are toata arhiva IIRUC-lui,care poate sa ne dea adeverinta respectiva?
Luati legatura cu Administratorului judiciar, Acsis Solv IPURL, reprezentat prin Dumitrache Mihnea Alexandru, str. Olimpului nr. 34 , Bucuresti

p.s.
Este vorba despre SC ROCA PLUS TRADE SA (fosta IIRUC SA),

Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Intrebare in legatura cu pensionarea dinumunt dinumunt Buna ziua, Sotul meu a lucrat la IIRUC filala Ploiesti in perioada 1986-1994 si din pacate a pierdut cartea de munca. Acum este eligibil pentru depunerea ... (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)
Ahiva omnia turism vbirlea vbirlea Buna ziua Am si eu o intrebare,am lucrat la Omnia turism ca ghid si am nevoie de o adeverinta de vechime de la detinatorul arhivelor Omnia turism. Stiti cine ... (vezi toată discuția)