avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de muncã pierdut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de muncã pierdut

Buna ziua , sotul meu este bolnav si trebuie sa se pensioneze pe caz de boala ,dar i s-a pierdut cartea de munca ,a disparut din arhiva ITM-ului,si-au mutat arhiva si s-a pierdut .Pentru pensionare ii trebuie o adeverinta de la fostul loc de munca in care sa se specifice in ce perioada a lucrat acolo,problema este ca firma IIRUC - SA unde a lucrat, este in insolventa si se ocupa un lichidator de ea.Va rog poate ma ajuta cineva , ce putem face ?unde gasim lichidatorul respectiv ?ce trebuie sa fac ?cine ne poate da aceasta adeverinta?
Cel mai recent răspuns: uca2015 , utilizator 10:10, 7 Mai 2019
Va multumesc din suflet pentru ajutor.
Daca nu ati rezolvat cu arhiva IIRUC, pt obtinerea adeverintei va rog sa luati legatura cu Victor Budulache- telefon: 0767 170 844, el va poate ajuta cu obtinerea adeverintei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare in legatura cu pensionarea dinumunt dinumunt Buna ziua, Sotul meu a lucrat la IIRUC filala Ploiesti in perioada 1986-1994 si din pacate a pierdut cartea de munca. Acum este eligibil pentru depunerea ... (vezi toată discuția)
Arhivele iiruc ioan1892 ioan1892 Buna ziua,am si eu o intrebare,tatal meu a lucrat la IIRUC,si are nevoie o adeverinta de la detinatorul legal al arhivelor IIRUC Service Bucuresti din perioada ... (vezi toată discuția)
Ahiva omnia turism vbirlea vbirlea Buna ziua Am si eu o intrebare,am lucrat la Omnia turism ca ghid si am nevoie de o adeverinta de vechime de la detinatorul arhivelor Omnia turism. Stiti cine ... (vezi toată discuția)