avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informații despre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul ...

Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul judiciar al societății EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74 Bacău, CUI: 6866651.
MULTUMESC ANTICIPAT!
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 20:24, 6 Noiembrie 2023
Ce fel de informații doriți sa aflați?
Incercati la ONRC sa aflati cine a fost lichidatorul societatii.
Am nevoie de informații, deoarece aceasta societate cand a lichidat un SRL, a lasat arhiva acelei societăți de izbeliște și acum nu poate fi predata unei societati de arhivistica deoarece nu au acordul lichidatorului (in speță, EXPERT IPURL BC).

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Ce fel de informații doriți sa aflați?

Am incercat, ei mi-au spus la randul lor sa incerc la UNPIR.
Cei dea UNPIR mi-au spus ca nu au date legate de aceasta societate.

Cornel Vasile a scris:

Incercati la ONRC sa aflati cine a fost lichidatorul societatii.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cu acel cod fiscal furnizat de dvs eu am găsit Expert BC SPRL, cu sediul în JUD. BACĂU, MUN. BACĂU, MIHAI VITEAZU, NR.1, BL.1, SC.A, ET.7, AP.18 (cod poștal: 600055), dar este radiata din 2017.

Actual pare a fi Cabinet Individual de Insolvenţă Barbu Toader, înființat în 2017, cu sediul în JUD. BACĂU, COM. SĂUCEȘTI, SAT. BOGDAN VODĂ, CAL. ROMANULUI, NR. 9 (cod poștal: 607541).
Sper sa va fie de ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mă poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu informații despre Lichidatorul Judiciar la SC Rafomet SRL Onești? Ii trebuie tatalui meu la dosarul pentru pensie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! as avea o întrebare. societatea sc rafomet srl onești, ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! As avea o întrebare. Societatea SC RAFOMET SRL Onești, a fost închisă in anul 2002. Lichidatorul judiciar al acestei societăți a fost EXPERT ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de ... anttony anttony Buna ziua, Tatal meu urmeaza sa se pensioneze si are nevoie de adeverinte de vechime de la mai multe societati la care a lucrat in trecut (intre anii ... (vezi toată discuția)