avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! As avea o întrebare. Societatea SC ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! As avea o întrebare. Societatea SC RAFOMET SRL Onești, ...

Bună ziua! As avea o întrebare.
Societatea SC RAFOMET SRL Onești, a fost închisă in anul 2002. Lichidatorul judiciar al acestei societăți a fost EXPERT IPURL BACAU, cu adresa str .Ionita Sandu Sturza nr.74.. Acest lichidator nu mai există din 2007 și nu s-a ocupat nici de arhiva societății Rafomet, care in momentul de fata stă închisă sub cheie intr-un loc.
Am nevoie de o adeverință, dar nu o pot primi pentru ca acea arhiva nu este predata niciunei societăți de arhivare. Ce se poate face dpdv legal pentru ca arhiva aceea sa fie preluată?
Cel mai recent răspuns: jorjonbc , utilizator 09:23, 14 Aprilie 2024
Ati intrebat la ITM despre data inregistrarii societatii la acea institutie?

Pentru grupele de munca se luau avizul ITM-ului ..cred ca undeva in arhiva ITM-ului (partea de SSM) ar fi trebuit sa existe o fofocopie a dosarului de avizare ..
Ultima modificare: Marți, 24 Octombrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
o sa incerc la itm o itrebare sa vedem ce spun si dansii,va multumesc!!
buna ziua,treaba sta in felul urmator:in cei 10 ani de existenta a rafomet,societatea a platit catre stat 2 ani 0.8% din 2% cat trebuia pentru grupa de munca,iar restul de 8 ani nu sa platit nimic,raspuns de la itm bacau.asa ca cel putin 8 ani sunt pierduti,anii de vachime sunt an/an,nimic beneficii.iar adeverinta nu se poate lua de nicaieri pana nu se arhiveaza dosarele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2023
Manuela Rășină, administrator
Daca tot repetati , veti primi acelasi raspuns ... intrebati , vi se raspunde , dar nu mergeti mai departe cu sfaturile primite ...
am intrebat la itm si mi sa raspuns,aici am intrebat si am primit sfaturi,si pentru asta eu va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Fostul angajator refuza eliberarea copiilor dupa statele de plata. la fel si arhiva. ce pot face? in perioada 1974-1976 am lucrat in bucuresti la metalurgica si ... marius0707 marius0707 In perioada 1974-1976 am lucrat in Bucuresti la Metalurgica si Precizia. Am solicitat in 2021 eliberarea unei adeverinte cu vechimea in munca si am fost ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mă poate ajuta cineva cu informații despre lichidatorul ... DianaCiu009 DianaCiu009 Bună ziua! Mă poate ajuta cineva cu informații despre Lichidatorul Judiciar la SC Rafomet SRL Onești? Ii trebuie tatalui meu la dosarul pentru pensie ... (vezi toată discuția)
Cautare arhiva societate inchisa Denis65 Denis65 Buna ziua Pentru dosarul de pensie imi trebuie adeverinte cu veniturile lunare realizate si grupele de munca. Una din societatile unde am lucrat este inchisa ... (vezi toată discuția)