avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate Diana8913

Activitate Diana8913

Buna ziua!
In blocul in care locuiesc, un bloc nou, dar nu este in cadrul vreunui complex cu spatii verzi etc, membrii de comitet tot hotarasc reparatii si renovari pentru infrumusetare, la orice semne mici de uzura a ceva, si aici as vrea sa subliniez reparatiile din jurul blocului, adica trotuar, apoi rampa masini, zonele cu containere pt gunoi. Acesta uzura care tot apare la orice lucru chiar nu impune mereu reamenajarea locului, fiind exclusiv mofturi. As dori sa va intreb, pentru repararea acestui trotuar din jurul blocului, dar care este in proprietatea noastra, este obligatoriu sa se stranga fondul de reparatii in functie de cota indiviza? Pentru ca mi se pare cumva ca legea cu cota indiviza ar trebui macar sa se aplice interiorului blocului, fatadei, terasei, subsol, dar nu si trotuarului din exterior, sau mai apoi rampei pentru masini, pentru acces la subsolul cu locurile de parcare, care este folosita exclusiv doar de cei ce au loc de parcare in subsol. Eu de exemplu nu am deloc loc de parcare, deci nu vad de ce trebuie sa platesc reparatiile rampei pentru masini…Nu ar trebui macar pentru aceste 2 cheltuieli sa nu fie folosit calcului cotei indivize, ci impartirea sa fie facuta la numere de apartamente macar?