avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Activitate Mama 23

Activitate Mama 23

Va multumesc pentru raspuns. Imi puteti spune cat dureaza procedura de evacuare?
Buna ziua. Sunt intr o situatie ciudata si am nevoie de ajutor. Am doi copii minori, unul de5 ani si unul de 6 si stau la tatal copiilor in apartament(este al mamei lui). Stau aici din 2016, dar nu am domiciliul aici pt ca mama lui nu a stat cu noi in oras. El de 4 ani si ceva a fost mai mereu plecat, venea la 6 luni cate 2 sapt, cateodata la 3 luni. Acum pe 6 oct a venit acasa si ne am certat( cheltuie banii la pacanele, vine lefter) si am decis sa oprim relatia. Azi pe 29 oct mi a scris ca vine acasa si eu sa plec din casa, ca el vine cu iubita. Intrebarea mea este normal sa ma dea afara asa in cateva zile? Adica eu am apartament in alta localitate, si mi e greu cu scoala si gradi si am o gramada de chestii aici dupa 7 ani de locuit. Am cerut un termen de la el sa pot transfera copiii si sa imi pot lua lucrurile si nici bani nu am primit de la el de 2 luni. Ma poate da afara asa cum vrea el?Mentionez ca nu suntem nici casatoriti. Multumesc frumos