avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Activitate julieta_8040

Activitate julieta_8040

buna ziua!lucrez de aproximativ 3 ani in ministerul administratiei si reformei administrative in functia de agent de politie !din ianuarie 2008 am fost mutata la secretariat.din cauza sefului meu in luna august a acestui an am facut o depresie puternica si nu am reusit deloc sa depasesc momentul.am stat in concediu medical 90 de zile.acum trebuie sa ma internez la psihiatrie pentru a fi vazut de comisia de expertiza medicala,sa se poata pronunta daca mai imi acorda medical pana la 180 de zile sau ma scoate la pensie.medicul mi.a recomandat schimbarea locului de munca.am incercat sa ma mut la alta sectie de politie ,insa seful meu mi.a dat recomandari foarte proaste.in acest minister daca nu ai rude sau relatii nu poti face nimic.
ti se inchit toate usile in nas fara sa fii vinovat.vreau sa.mi adun toate fortele care mi.au ramas si sa incerc sa.mi fac dreptate.m.am programat in audienta la seful politiei romane si la ministru.totodata vreau sa.mi dau seful in judecata pe cale civila pentru daunele morale cauzate!
ce ma sfatuiti?
ca rog din suflet sa ma ajutati!
va multumesc!