avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Activitate Cristian2023

Activitate Cristian2023

Bună seara. Am ambii părinți în vârstă respectiv 90 ani tata cu multiple boli de la altzhaimer, la retinopatie pigmentara adică e aproape orb și având colostoma iar mama de 85 ani diagnosticata cu demență. Am 2 copii din care cel Mare în Germania. Mama a făcut ruptură col femural a fost operata dar acasă nu coopera. În urma căderii mamei mele din pat după ce a fost adusa acasă au fost discuții cu ambii copii iar eu am dat cardul de sănătate copilului cu care nu te mai înțelegeai și acesta după ce a plecat cu ea la spital a dus-o la azil. Unde face și kineto. Apoi a înlocuit încuietoarea de la apartamentul tatălui și mi-a interzis să mă duc la tata. Iar el a vorbit la azil să nu-mi permită întrarea la mama. Menționez că în 2018 mama a fost diagnosticata cu demență iar eu am mers până acum cu ei la doctori, analize medicale, etc. Nici până în 2018 nici după nici un copil nu a fost la vreun spital, doctor etc. Sau au venit cu ocazia zilelor de naștere eventual. În rest nu i-a interesat nimic. Cum pot proceda că să am acces la mama. La tata nu a fost nicio problema.