Bună seara. Am ambii părinți în vârstă respectiv 90 ani tata cu multiple boli de la altzhaimer, la retinopatie pigmentara adică e aproape orb și având colostoma iar mama de 85 ani diagnosticata cu demență. Am 2 copii din care cel Mare în Germania. Mama a făcut ruptură col femural a fost operata dar acasă nu coopera. În urma căderii mamei mele din pat după ce a fost adusa acasă au fost discuții cu ambii copii iar eu am dat cardul de sănătate copilului cu care nu te mai înțelegeai și acesta după ce a plecat cu ea la spital a dus-o la azil. Unde face și kineto. Apoi a înlocuit încuietoarea de la apartamentul tatălui și mi-a interzis să mă duc la tata. Iar el a vorbit la azil să nu-mi permită întrarea la mama. Menționez că în 2018 mama a fost diagnosticata cu demență iar eu am mers până acum cu ei la doctori, analize medicale, etc. Nici până în 2018 nici după nici un copil nu a fost la vreun spital, doctor etc. Sau au venit cu ocazia zilelor de naștere eventual. În rest nu i-a interesat nimic. Cum pot proceda că să am acces la mama. La tata nu a fost nicio problema.