Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca se poate si de ce acte am nevoie pentru a schimba numele copilului avut in casatoria anterioara si aflat in intretinerea mea.Sunt recasatorita, fetita din prima casatorie are 14 ani si dorim sa avem toti acelasi nume.Va multumesc anticipat.
Va multumesc pentru raspuns.
As mai avea o intrebare:nu ar fi corect din partea lor sa-mi transmita toate acestea in scris si nu verbal prin intermediar?
Pentru ca ma tot intreaba ca am hotarat, iar mie nu mi se pare corect. Atata timp cat au hotarat sa inchida un punct de lucru de ce nu o fac in mod oficial?
Buna seara
Firma la care lucrez a inceput acum o luna un proiect pilot care experimenteaza o metoda noua de lucru, iar noi, angajatii am fost informati ca punctul de lucru nu se desfinteaza (firma mama fiind in Bucuresti), dar cu toate acestea unii au fost pusi sa-si dea demisiile (cei cu vechime mai mica de un an).Astazi mi s-a comunicat ca urmez eu, dar am doua optiuni:
1)demisia si salariu compensator; 2)notificare de desfiintarea postului si somaj.Mentionez faptul ca lucrez in aceasta firma de aproape 9 ani.Ce ma sfatuiti?